2 ian. 2011

Parvenitul Social(doar un exemplu)

Entitatea pe care o voi prezenta este un homosapiens cu un creier al unui om de peșteră ce se gândește la rezultate, nu la fapte realiste.

Creature în mediul ei natural:

Neavând destulă putere intelectuala, creatura, pe numele ei Emil Boc fura cu nerușinare. Acesta suge sângele poporului de resurse materiale, de parca timpul s-a dat înapoi cu câteva sute de ani. Acești bani sunt împărțiți intre Boc si haita din jurul sau, apoi o mare parte se duc la marele șef, Basescu. Creatura Boc, ca și partenerii săi, face orice pentru a se îmbogății, mai puțin sa muncească. Mi se pare și normal de fapt, Boc se întoarce mereu la șeful sau și-l pupa în partea dorsala.


Ar fi fost ușor dacă aceste ființe ar fi rămas la stadiul de oameni de peșteră pentru ca probabil ar fi putut fi înghețați și puși într-o expoziție("Oameni de rasa") sau mai bine, exilați pe insula Sf. Elena. Din pacate tara este condusa de niste inapti, niste nimicuri care vor sa transforme poporul roman intr-un popor fara valori morale. Oamenii mor de foame, se plang, se aduna si striga cat pot de tare de conditiile josnice in care traiesc. Boc le spune sa munceasca dar probabil a uitat hotararile pe care le-a luat si consecintele acestora, cum ar fi: mii de someri, de oameni fara casa si de copii care nu au conditiile necesare pentru o buna educatie.
Cum sa fi atât de bătut în cap sa nu-ți pese în ce stare ai adus o țară cu un trecut atât de bogat și care putea sa aibă un viitor strălucit.

Am ajuns deja sub limita nesimțirii, am trecut trei nivele mai jos. Cum sa se mândrească tineretul din ziua de azi cu țara lor când este condusa de șarlatani? Dar, bineînțeles, profitorii au viziunile lor în care noi nu aparem, evident, iar domnul Boc al cărui guvern a căzut de trei ori dar este încă în picioare își bate joc țară și de popor. Șeful sau nu-i mai prejos când spune ca statul nu-i are în grija pe toți romanii. E ciudat totuși, pentru ca exact acesta este rolul statului.

Un comentariu:

  1. Ataci persoana gresita , nu exista Boc in ecuatie....trebuie dat jos sefu' , "creierul" , adica base. Daca pica Base, poate reusim sa rezolvam o treaba , dar atata timp cat el este sus , degeaba se schimba Elena , Boc ..pentru ca o sa vina alti x sau y cu aceleasi proprietati.

    RăspundețiȘtergere