20 mai 2014

Promovare Web

Promovare Web

Toti suntem dedicati internetului. Acest fapt a fost si va fi sustinut de dovezi solide. Ce iti mai trebuie atunci cand ai internet? Bineinteles, o conexiune rapida si legala. Dar in afara de asta, nimic. Promovandu-te pe internet, poti chiar sa castigi bani. Promovarea pe Web a devenit un exemplu foarte 'la moda'.

Ce intelegem prin promovare web? SEO, SEM, Social Media, etc. Pe parcursul ultimilor ani au aparut nenumarate acronime pentru niste produse sau servicii care nu exista fizic de fapt.

SEO vine de la Search Engine Optimization si presupune multitudinea de tehnici prin care poti face ca site-ul tau sa apara in primele rezultate ale motoarelor de cautare. Aceasta tehnica imbunatateste numarul de vizitatori provenit din aceasta sursa si deschide foarte multe alte posibilitati. Asta am descoperit si eu de curand. 

SEM este acronimul pentru Search Engine Marketing si reprezinta stiinta de a realiza campanii publicitare menite sa promoveze in mediul online. Social Media reprezinta multitudinea de retele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, etc.) Practic, oamenii folosesc aceste moduri de promovare fara sa realizeze macar. 

Un website/blog fara vizitatori este inutil iar prin procesul de optimizare SEO si cel de promovare online acest lucru se poate schimba rapid dintr-un dezavantaj intr-un adevarat avantaj! Desigur, eu nu am avut parte de asa ceva. Iti trebuie bani si timp pentru a investi intr-un webside/blog. 

Marketingul online este in beneficiul cumparatorului dar si a vanzatorului. Un exemplu este businnes-ul site-urilor de haine sau al altor accesorii pe internet. Printr-un click, iti poti cumpara orice.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu