21 mai 2014

Curs PowerPoint- Un program sugubet

Desi pare foarte usor, Microsoft Power Point are secretele sale. Sincer, este unul dintre preferatele mele. Este deseori folosit in prezentari si proiecte, pentru a da un fler aparte. 


PowerPoint este un software care iti permite sa creezi materiale care pot fi prezentate cu ajutorul unui proiector. Cu PowerPoint, ai posibilitatea sa creezi ecrane care sa Incorporeze eficient text colorat și fotografii, ilustrații, desene, tabele, diagrame și filme, facand trecerea de la una la alta ca o expunere de diapozitive. Stiu, cuvinte grele dar nu e greu. Ai posibilitatea sa animați textul și ilustrațiile de pe ecran utilizând caracteristica de animație, dar și să adăugi efecte de sunet și narațiune. Suna destul de amuzant pana acum, nu? Normal ca ar fi prea usor sa fie real. 

De multe ori ai probleme cu incadrarea imaginilor sau cu fontul. Exista si un asa numit layout (cel care ne da batai de cap tuturor la un moment dat) care infrumuseteaza prezentarea dar este abstract in sinea lui. 

Oricum in mare, PoerPoint este un program usor si placut. Rabdarea vine natural, deoarece chiar devii fascinat de creatia ta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu